Tryton Business House z pozwoleniem na użytkowanie - Echo Investment

29-02-2016

Tryton Business House z pozwoleniem na użytkowanie

Spółka Echo Investment otrzymała pozwolenie na użytkowanie biurowca Tryton Business House, zlokalizowanego w centrum Gdańska przy skrzyżowaniu ul. Jana z Kolna i Wałów Piastowskich.

„Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego, że dostarczyliśmy na trójmiejski rynek 22 000 mkw. nowoczesnej powierzchni biurowej. W budynku działają już firmy: Kainos Software, PGS Software, a także EY - dawniej Ernst & Young - międzynarodowa firma audytorsko-doradcza.” -  mówi Mirosław Nowak, project manager z Działu Biur i Hoteli Echo Investment.

Biura w Tryton Business House wynajęły do tej pory wspomniane EY, Kainos Software, PGS Software, a także firma Ciklum. Trwają zaawansowane rozmowy z kolejnymi firmami zainteresowanymi obecnością w Trytonie.

Tryton Business House to nowoczesny budynek biurowy klasy A. Położenie przy głównych arteriach komunikacyjnych miasta umożliwia szybki i łatwy dojazd samochodem i publicznymi środkami transportu do innych dzielnic. Biurowiec dysponuje własnym parkingiem podziemnym i miejscami postojowymi dla 262 samochodów. W projekcie, którego autorem jest pracownia Arch-Deco z Gdyni uwzględniono również 72 zadaszone miejsca postojowe dla rowerów. Rowerzyści mają także do dyspozycji prysznice, szatnie i suszarnie. Tryton Business House to budynek o zróżnicowanej bryle - od strony ul. Jana z Kolna ma 6-kondygnacji, a w środkowej części 11. Część wspólną stanowi jednokondygnacyjny hall - łącznik spinający funkcję usługowo-biurową, będący ogólnodostępnym pasażem z przejściem w kierunku dworca kolejowego Gdańsk-Główny.

www.trytonbusinesshouse.pl