19.08.2014
Triumph w Galerii Sudeckiej

W Galerii Sudeckiej w Jeleniej Górze, realizowanej przez spółkę Echo Investment, otwarty zostanie sklep jednej z najbardziej znanych marek oferujących bieliznę - Triumph.

Firma Triumph obecnie posiada 135 salonów w całej Polsce i kilka tysięcy w Europie. Sklep w Galerii Sudeckiej dysponował będzie powierzchnią 60 mkw. Triumph zajmuje się produkcją i sprzedażą nie tylko bielizny dla kobiet i mężczyzn. W sklepach oferowane są również piżamy i stroje kąpielowe. Salon, który zostanie otwarty w Galerii Sudeckiej, będzie posiadał pełną ofertę produktową marki. Galeria Sudecka powstaje w dzielnicy Zabobrze, w miejscu działającego od ponad 13 lat CH Echo. W programie centrum zaplanowano 100 sklepów, restauracji i punktów usługowych oraz wielo salowe kino Helios z częścią kawowo-barową, a także klub fitness Fabryka Formy. Wśród najemców Galerii Sudeckiej, oprócz hipermarketu Auchan, kina Helios i klubu fitness Fabryka Formy są już m.in. sklepy z Grupy LPP (Reserved, House, Mohito, Cropp Town, Sinsay), a także RTV Euro AGD, Go Sport, Martes Sport, Smyk, Empik, Jupi Park, CCC, Monnari, Cipo&Baxx, Wojas, Top Secret, Diverse, Rossmann, Yes, Matras, Giacomo Conti, Wójcik, Gino Rossi, Ryłko, 4F, Kubenz, Apart, Ochnik, Świat Zabawek, North Fish, Kuchnia Polska, Thai Restaurant, Berlin Doner Kebap, Grycan i inni.   W projekcie Galerii Sudeckiej inwestor przewidział 45 000 mkw. powierzchni handlowej. Najpierw powstanie galeria sklepów, butików i punktów usługowych oraz kino pierwszy w mieście multipleks. Ostatnim etapem realizacji Galerii Sudeckiej będzie budowa retail parku, w ramach którego powstanie między innymi wielko powierzchniowy sklep DIY. Do dyspozycji klientów zostanie oddanych ponad 1 800 miejsc parkingowych. www.galeriasudecka.pl